Libero
Libero

Libero

Lening op afbetaling met optionele laatste verhoogde maandaflossing

De belangrijkste kenmerken

Wanneer u kiest voor Libero, dan kiest u voor zekerheid: alle voordelen van een ballonfinanciering met daarbovenop een gegarandeerde inruilwaarde voor uw voertuig. Als u het wenst, neemt CA Auto Bank aan het einde van het contract uw voertuig over aan de gegarandeerde inruilwaarde die werd bepaald bij aanvang van uw contract. Toch liever met een nieuwe wagen naar huis keren? Kies dan bij uw dealer een nieuwe wagen, met de gepaste nieuwe kredietovereenkomst. U heeft ook de mogelijkheid om uw huidig voertuig te behouden door de laatste verhoogde maandelijkse afbetaling te betalen.

Dankzij Libero bent u beschermd tegen onaangename verrassingen doordat u de keuze heeft om uw voertuig aan het einde van het contract al dan niet te behouden.

Flexibiliteit

 

Wanneer u kiest om een voorschot te betalen, dan kan u uw maandelijkse aflossingen nog wat meer verlagen. U bepaalt zelf de looptijd van het contract (tussen 24 en 48 maanden). Aan het einde van het contract kiest u uit de 3 opties.

Lage maandelijkse aflossingen

 

Dankzij de laatste verhoogde maandaflossing kunt u uw maandelijkse aflossingen laag houden.

Zekerheid

 

De restwaarde aan het einde van uw contract leggen we al vast op moment van uw financieringsaanbod. Bent u niet helemaal zeker over de evolutie op de markt voor diesel, benzine, hybride of elektrisch? Laat CA Auto Bank het risico nemen, en slaap op beide oren.

U bent eigenaar

Vanaf de aflevering van de wagen bent u de troste eigenaar van uw wagen. U schrijft uw wagen meteen in op uw eigen naam.

3 opties aan het einde van het contract:

  • Inruilen: kies bij uw dealer een nieuwe wagen, met de gepaste nieuwe kredietovereenkomst.
  • Inleveren: laat uw huidige wagen overnemen door CA Auto Bank aan de gegarandeerde inruilwaarde zoals bepaald in de terugkoopverbintenis aan het begin van uw contract.
  • Behouden: betaal de laatste verhoogde maandaflossing en geniet verder van uw huidige wagen.