CA Auto Bank hoofdsponsor van Automotive Conference op Brussels Auto Show

NEWS

Panelgesprek door CA Auto Bank en partners

Op woensdag 17 januari ging de nieuwe Brussels Auto Show van start met de Automotive Conference. Tijdens dit congres trad CA Auto Bank Group samen met enkele van haar partners in dialoog tijdens een panelgesprek. Dit gesprek werd ingeleid door een interview met CEO van CA Auto Bank en Chairman van Drivalia, Giacomo Carelli.

Giacomo Carelli at Brussels Auto Show for CA Auto Bank Belgium during the Automobility Conference 2024

Na het interview traden Daniela Beriava, General Manager van CA Auto Bank België, Yannick Etcheverry, Country Manager van Drivalia Lease Belgium, Tim Bosmans, Managing Director van Mazda Motor Belxu en Olivier Sermeus, Managing Director van Astara Western Europe, met elkaar in gesprek over innovatieve, milieuvriendelijke mobiliteitsoplossingen.

CA Auto Bank was als hoofdsponsor van deze conferentie trots op deze samenkomst van de Belgische auto-industrie. CEO’s, B2B automobiliteitsleiders, fleetmanagers, wetenschappers, VIP’s van de Brussels Auto Show en pers waren het voornaamste publiek.

CA Auto Bank, Drivalia, Mazda Belux and Astara at Mobility Conference during Brussels Auto Show

’s Avonds en de dagen nadien tijdens de Brussels Auto Show konden bezoekers voor het eerst in de Belux de spectaculaire ‘Car Catwalk’ aanschouwen, waarop bijzondere wagens op een verhoogd podium over een 80 meter lange catwalk aan het publiek voorbij reden. Ook de 7 genomineerden voor ‘Car of the Year’ werden voorgesteld aan het publiek op deze catwalk tijdens de openingsavond. Gedurende 5 dagen konden 122.000 bezoekers meer dan 400 auto’s, motoren en trucks aanschouwen.

Delen op

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • E-mail