CA Auto Bank Group: Een jaar van toewijding voor een betere planeet

NEWS

Vandaag viert CA Auto Bank haar eerste verjaardag sinds haar officiële oprichting op 4 april 2023.

Vandaag viert CA Auto Bank haar eerste verjaardag sinds haar officiële oprichting op 4 april 2023. Voor de Groep is het afgelopen jaar een reis geweest gekenmerkt door opwinding en inspiratie: het bedrijf legde de basis voor succes en behaalde geweldige resultaten, met als doel het realiseren van haar visie om de toonaangevende Europese entiteit te worden op het gebied van financiering, leasing en mobiliteitsoplossingen – en zo bij te dragen aan de lopende energietransitie en de democratisering van de toegang tot voertuigen met nul- en lage emissies.

CA Auto Bank breidde haar marktaanwezigheid uit, waarbij de volumes bijna verdrievoudigd werden ten opzichte van de aanvankelijke prognoses.

Het uitstaande bedrag aan het einde van de periode bereikte €27,3 miljard, met een opmerkelijke stijging van 15% ten opzichte van het voorgaande jaar. Hiervan komt €17,3 miljard voort uit nieuwe zakelijke partnerschappen. In het bijzonder bedroeg het operationele inkomen van de Groep €464 miljoen, wat de uitzonderlijke commerciële prestaties van de Bank benadrukt.

Bovendien heeft CA Auto Bank het vertrouwen gewonnen van 60 nieuwe merkpartners – actief in de auto-, tweewieler-, vrijetijds-, lichte en zware bedrijfsvoertuigen en maritieme industrieën – en ongeveer 10.000 dealers in heel Europa.

Ook Drivalia, de verhuur-, leasing- en mobiliteitsonderneming van de Groep, heeft haar Europese aanwezigheid aanzienlijk versterkt, waarbij zij 14 landen heeft bereikt en innovatieve mobiliteitsoplossingen heeft geïntroduceerd, zoals Drivalia Future, een merk gefocust op de circulaire economie en dat zich richt op een nieuw leven geven aan leaseauto’s.

De reis van CA Auto Bank is nog maar net begonnen. De uitstekende resultaten die tot nu toe zijn behaald, bevestigen dat het bedrijf op de goede weg is naar de toekomst. Bovenal weerspiegelen ze de buitengewone toewijding en passie van al onze teams in de landen waar onze Groep actief is.

Delen op

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • E-mail