CA Autobank kondigt samenwerking aan met AEC Group De officiële importeur van Dodge, RAM, Cadillac, Chevrolet en GMC kiest voor financieringsoplossingen van CA Autobank

NEWS
  • De overeenkomst geldt voor de Benelux, Denemarken en Italië en omvat een selectie van de modellen die momenteel worden aangeboden door AEC en AECSV, dochterondernemingen van AEC Group.
  • CA Auto Bank gaat met financieringsoplossingen bijstand bieden aan de dealernetwerken en klanten van AEC en AECSV in de genoemde markten, variërend van leningen op basis van termijnbetalingen tot leaseconstructies.
  • De bank gaat daarnaast ook verzekeringen en verhuurregelingen bieden via Drivalia, het mobiliteitsbedrijf van CA Autobank.

CA Auto Bank en AEC Group, samen met haar dochterondernemingen AEC (officiële importeur van Dodge & RAM) en AECSV (officiële importeur van Cadillac, Chevrolet en GMC), kondigen een overeenkomst voor financiële dienstverlening aan voor de Benelux, Denemarken en Italië. Op grond van deze strategische samenwerking gaat de bank, een dochteronderneming van Crédit Agricole Consumer Finance, financieringsoplossingen bieden aan de meer dan 150 dealers en de eindafnemers van AEC (officiële importeur van Dodge en RAM) en AECSV (officiële importeur van Cadillac, Chevrolet en GMC), twee dochterondernemingen van AEC Group.

De overeenkomst, die geldt voor de Benelux, Denemarken en Italië, beslaat alle modellen van de merken Dodge en RAM die door AEC in de markt worden gezet, waaronder de Dodge Charger, de Challenger, de Durango en de RAM 1500. Daarnaast omvat de samenwerking voertuigen met verbrandingsmotoren van GM’s merken Cadillac, Chevrolet en GMC. Deze voertuigen zijn als nicheportefeuille door AECSV in Noord-Amerika ingekocht, en onlangs in onze regio’s in de markt zijn gezet. Het betreft onder meer modellen uit het hoogste segment, zoals de Cadillac Escalade, XT6, Camaro, de Chevrolet Silverado, de Tahoe, de Suburban, en de GMC Sierra.

CA Auto Bank gaat de dochterondernemingen van AEC Group bijstand verlenen met haar brede assortiment aan innovatieve en flexibele financieringsoplossingen, variërend van leningen met termijnbetalingen tot leaseconstructies. Die financieringsoplossingen zijn ontwikkeld zodat de voertuigen van de merken Dodge en RAM, en een deel van de modellen van Cadillac, Chevrolet en GMC, bereikbaar worden voor meer mensen. De samenwerking is veelomvattend en reikt tot het afsluiten van verzekeringen en verhuurregelingen via Drivalia, het mobiliteitsbedrijf van CA Auto Bank Group, dat diensten verleent op het gebied van kort- en langlopende autoverhuur, auto-abonnementen, deelauto’s en mobiliteit op afroep.

Wij zijn heel blij met deze overeenkomst, die de fundering legt onder een nieuwe strategische samenwerking met AEC Group en mede getuigt van de kennis en kunde die wij in bijna een eeuw verzameld hebben, naast enkele van de belangrijkste internationale automerken,” aldus Giacomo Carelli, CEO van CA Auto Bank. “Onze Bank breidt haar bestand met belangrijke partners steeds verder uit, nu zij de krachten bundelt met AEC Group, een concern dat in Europa sterk vertegenwoordigd is, en open staat voor innovatie. Daarmee komen wij dichter bij ons doel om voor een groot aantal merken een onafhankelijke toonaangevende partij te worden in voertuig-financiering en verhuur in Europa.

Samenwerking met CA Auto Bank getuigt van onze passie om het altijd beter te doen. Wij verheugen ons op het ondersteunen van onze dealers en eindafnemers in de Benelux, Denemarken en Italië met dit nieuwe, flexibele aanbod,” aldus John Muratori, COO van AEC Group.

Delen op

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • E-mail